lunes, 23 de marzo de 2020

BINGO!




La meva proposta d'avui és que faceu un bingo de lletres, d'aquesta manera podreu treballar d'una manera lúdica i en família la relació entre el so de les lletres i la seva grafia.

La seva elaboració és molt fàcil, tan sols necessitau:


-taps de plàstic amb les lletres escrites.

-una plantilla per escriure les lletres.
-una bossa de tela per posar-hi tots els taps.
-sopa, bolles de paper, botons, etc., per anar tapant les lletres que surten.

Vos he posat aquesta llista de material, però ho podeu personalitzar segons els recursos que tengueu a casa, això sí, vos aconsell que no tireu els taps de les botelles, ja que són molt útils per fer activitats d'aquest tipus.


👀 MOLT IMPORTANT.


Recordau que nosaltres treballam amb el so de les lletres, així que quan jugueu heu de fer el so de la lletra, no dir el seu nom.

Sempre han de ser en majúscula, no treballam les minúscules.

Per aquells infants que ja tenen molt interioritzades les lletres i ja comencen a tenir comprensió lectora, si voleu, podeu substituir les lletres per paraules curtes (PEU, SAC, POU, SAL, NEU, CASA, etc.).



🙋 Als comentaris em podeu anar dient que tal vos ha anat, així sabré si vos agraden les propostes que vos faig per treballar des de casa.




2 comentarios:

  1. Silvia a disfrutado jugando al bingo! Luego con los tapones hemos escrito palabras tan largas como cocodrilo y suricato aun que de le da mejor escribir que leerlas... poco a poco!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que bé! Estic molt contenta que vos hagi agradat!.
      M'agrada molt que aprofiteu el material que vos propòs per fer altres activitats.
      Una besada i una aferrada ben forta!

      Eliminar